Тернопільщина готова до проведення ЗНО: пункти тестування отримають деззасоби

Опубліковано:
20 Травня, 2021

Тернопільщина отримала 4 тис. 63 дезінфектори для обробки рук та 1000 літрів деззасобу для поверхонь. Також надійшло 315 щитків та 90 халатів для медичних працівників, які будуть на пунктах проведення ЗНО. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами начальниці управління освіти і науки ТОДА Ольга Хома, з державного бюджету було виділено майже 500 тис. грн для закупівлі дезінфікуючих засобів та захисних засобів, щоб в безпечних умовах провести ЗНО.

«На території Тернопільської області створено 45 пунктів тестування для того, щоб провести ЗНО. Усі пункти тестування отримають дезінфікуючі засоби для обробки рук, поверхонь, захисні щитки для працівників та чергових працівників, які будуть на першому поверсі пропускати учасників ЗНО у пункти тестування та захисні халати для медичних працівників, які будуть вимірювати температуру при вході у пункти тестування», – каже Ольга Хома.

Відповідно до кількості проведення сесій ЗНО, кожен пункт тестування отримуватиме дезінфікуючі засоби. Все, що залишиться у пунктах тестування, заклади освіти зможуть використовувати надалі.

Додамо, що завтра, 21 травня, відбудеться перша сесія ЗНО – з хімії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дезінфектори, #ЗНО, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: