На Тернопільщині підписали меморандум про будівництво вітропарку

20.05.2021 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Меморандум про співпрацю щодо будівництва електростанцій підписали голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш та представник ТОВ «ЮФБ ІНЖИНІРІНГ» Володимир Бліхар.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської ОДА, на заході також були присутні керуючий директор в Україні, директор з розвитку бізнесу в країнах СНД та Центральної Європи компанії Vestas Ігор Нус та заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Гапула.

«Цей Меморандум передбачає співпрацю сторін щодо будівництва вітрових електростанцій загальною потужністю 25, 3 МВт на території Підволочиської, Кременецької, Почаївської та Вишнівецької територіальних громад. Крім того, в рамках Проекту планується установка вітротурбін компанії Vestas. Для нас є дуже важливою реалізація цього проекту і співпраця з найбільшим у світі виробником вітрових турбін. Адже це нові можливості і для інвестора, і для області», – зазначив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Компанія Vestas проектує, виготовляє, встановлює та обслуговує вітрові турбіни по всьому світу. Загалом встановлено вітротурбін загальною потужністю більше + 136 ГВт у 84 країнах, завдяки чому виробили більше вітрової енергії, ніж будь-яка інша компанія. Компанія Vestas це 18% світового ринку вітрової енергетики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі