День поля у «Контінентал Фармерз Груп»: ділилися досвідом та запрошували до партнерства

Опубліковано:
20 Травня, 2021

«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля, на якому спеціалісти Компанії продемонстрували технології точного землеробства в дії. У заході взяли участь партнери та колеги-аграрії «Контінентал». Вони дізналися про останні інновації в агросфері, обмінялися практичним досвідом у вирощуванні сільськогосподарських культур та мали змогу укріпити і розвинути співпрацю з агрохолдингом у межах партнерської програми «Контінентал».

null

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен зазначив, що одна з основних цілей заходу — побудова взаємовигідних партнерських відносин з місцевими агровиробниками, з якими «Контінентал» готовий не лише ділитися досвідом та експертизою, але й на партнерських умовах надати доступ до своєї матеріально-технічної бази: елеваторів, якісного насіння власного виробництва, сучасної техніки.

null

«Нашим партнерам-фермерам ми пропонуємо послуги елеваторів, допомогу в реалізації вирощеного врожаю за найвигіднішими цінами, якісне насіння, засоби захисту рослин, агрономічну експертизу. Ми відкриті до співпраці та хочемо розвиватися разом, — сказав Георг фон Нолкен. — Також сьогодні ми ділимося своїм досвідом впровадження технологій точного землеробства. Завдяки сучасним методам, підходам і технічним засобам можна не лише мінімізувати затрати, а й отримати відчутний економічний ефект. Минулого сезону ми переконалися в цьому на практиці й сьогодні поділилися цим досвідом з колегами-аграріями».

У «Контінентал Фармерз Груп» впровадження точного землеробства відбувалося впродовж семи етапів, які, у свою чергу, можна умовно розділити на три блоки. Перший — культура виробництва. Під час його презентації спеціалісти «Контінентал» продемонстрували, яку роль відіграють сучасні технології у підвищенні ефективності виробництва: цифрові контури полів, паралельне водіння; контроль напрямків технологічних операцій, відключення секцій сівалок та обприскувачів, робота з технічною колією.

null

Другий блок — власне точне землеробство. Йдеться про: агрохімічне обстеження ґрунтів, контроль за переущільненням землі, оцінку якості технологічних операцій, створення карт-завдань для техніки, картування врожайності, супутниковий моніторинг, скаутинг, метеомоніторинг.

Третій блок — процеси  автоматизації: локальна робота на полі, зональна технологічна карта, яка відображає і адаптується під особливості і потреби не лише кожного конкретного поля, а й окремих його ділянок.

Гості заходу відвідали виставку сільськогосподарської техніки та устаткування для точного землеробства, які «Контінентал Фармерз Груп» використовує в роботі. Були представлені сівалки точного посіву, системи внесення рідких добрив, системи автопілотування, комплекти модернізації обприскувачів для руху по міжряддю, системи телематики, змішувальні станції, системи обліку й контролю та інші.

У межах заходу учасникам також продемонстрували роботу сівалки, повністю обладнаної системами Precision Planting. Тестували різні налаштування притискних зусиль, швидкість посіву, роботу системи автоматичного відключення секцій сівалки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал Фармерз Груп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: