На Тернопільщині чоловік посеред білого дня напав на жінку

Опубліковано:
20 Травня, 2021

Постраждала від злочинних дій раніше судимого 31-річного  жителя села Волосівка мешканка сусіднього села.  На жінку зловмисник накинувся серед білого дня. 

До співробітників відділення поліції міста Зборова звернулася 61-річна жителька села Мшана. З пояснень потерпілої, вона поверталася із залізничної станції додому. Дорога пролягала біля ставка в сусідньому селі. Там на неї накинувся невідомий чоловік, вирвав сумку, у якій були гроші та мобільний телефон. Нападника поліцейські встановили одразу.

До пограбування причетний 31-річний житель села Волосівка. У нього вилучили речові докази. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу – грабіж. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років, повідомили в поліції краю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: