Тернопільщина отримала 13 автомобілів екстерної медичної допомоги

Опубліковано:
19 Травня, 2021

Станціям швидкої допомоги Тернопільщини передали ключі від 13 сучасних автомобілів Їх вартість близько 29 млн грн. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Серед переданих автомобілів екстреної медичної допомоги, 5 – обладнані апаратом штучної вентиляції легень.

«Ці автомобілі ми передаємо Тернопільській, Бережанській, Кременецькій, Теребовлянській та Чортківській станціям Е(Ш)МД для надання медичної допомоги важкохворим пацієнтам та їх транспортування на далекі відстані. А 8 спеціалізованих автомобілів швидкої медичної допомоги на базі CITROEN JUMPER типу В передаються підстанціям № 2, № 3 Тернопільської станції Е(Ш)МД, Зборівській, Шумській, Збаразькій та Борщівській підстанціям, а також пунктам постійного базування бригад Е(Ш)МД міста Хоростків та смт Березовиця», – розповів директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Михайло Джус.

Додамо, що на базі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф є 127 автомобілів типу В та 9 автомобілів типу С, в тому числі: 60 автомобілів з терміном експлуатації до 5 років; 38 автомобілів з терміном експлуатації від 5 до 10 років; 38 автомобілів з терміном експлуатації понад 10 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіл, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #швидка допомога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: