У Тернополі працівники водоканалу працюють у посиленому режимі

Опубліковано:
19 Травня, 2021

На насосних станціях та водопровідних мережах Тернополя тривають активні ремонтні роботи. Усі виробничі підрозділи КП «Тернопільводоканал» працюватимуть у посиленому режимі. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Сьогодні, 19 травня, декілька бригад розпочали ремонтні роботи на вулицях Будного, Київській, Генерала М. Тарнавського, 15 Квітня та Пушкіна. Відтак на водопровідній насосній станції № 4 робітники виводять з експлуатації один з насосних агрегатів з метою його подальшої модернізації, а на каналізаційній насосній станції № 9 – готуються до заміни запірно-регулюючого пристрою на вході стоків. Оновлюють устаткування і на каналізаційних очисних спорудах.

На Івачівському водозаборі триває ремонт двох насосів. Також роботи тривають на одному з Верхньо-Івачівських водогонів.

Додамо, що у Тернополі впродовж двох днів припинили водопостачання мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #водоканал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: