У Тернополі раптово зупинилось серце у 44-річного чоловіка

19.05.2021 10:13   Джерело: terminovo.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

16 травня о 16.08 бригада швидкої, у складі лікаря Олександра Сорокіна, фельдшера Дмитра Дудника та водія Володимира Андрушківа, виїжджала на вул. Вербицького, де врятувала, реанімувавши, 44-річного чоловіка.

Про це повідомив генеральний директор центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус.

За словами дружини хворого, у чоловіка зранку раптово з’явилися болі за грудиною й він став почуватися погано. Раніше чоловік ніколи не мав проблем із серцем. На момент огляду лікарем швидкої у пацієнта не прослуховувалось ні дихання, ні пульсу, у нього настала раптова зупинка кровообігу та фібриляція шлуночків серця. Медики швидкої негайно розпочали проводити інтенсивні реанімаційні заходи, які закінчились успішно.

На щастя, хворого вдалося реанімувати, повернути до життя завдяки оперативним, злагодженим та професійним діям медиків швидкої. Реанімованого пацієнта, у стабільному стані, шпиталізовано у другу міську лікарню.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: terminovo.te.ua  

Коментарі