19-20 травня частина Тернополя буде без холодної води

18.05.2021 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

19-20 деякі мікрорайони Тернополя залишаться без холодної води. Зокрема, з 00 год 19 травня до 24 год 20 травня буде припинено водопостачання мікрорайонів “Сонячний”, “Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх сіл.  

Подаватиметься вода до будинків центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік). Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Клінічна, Малишка, Польового, Коцюбинського, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Послугу тимчасово не надаватимуть через проведення планового  промивання водопровідних мереж і ремонт насосних станцій та водопровідних мереж.

Також, через переключення водопровідної мережі на вул. Київська-Смакули, 20 квітня з 8 до 16 години буде припинено водопостачання на  вулицях Київська, 6; 6а; 6б; 6в; 8а; 8б; 8в; 8г; 21; 23; 25; Смакули, 1; 1а; 5; Ю.Іллєнка, 3а; 3б; 3в; Яреми, 8, Овочева.

У тернополян просять вибачення за незручності. Про це повідомляють у КП «Тернопільводоканал».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі