На Тернопільщині планують будівництво вітрових електростанцій

Опубліковано:
17 Травня, 2021

На території Підволочиської, Кременецької, Почаївської та Вишнівецької територіальних громад планують збудувати сучасні вітрові електростанції. Загальна потужність яких складатиме 25, 3 МВт.

«Готуємо масштабний проєкт з будівництва вітрових електростанцій. Сьогодні разом з директором з розвитку бізнесу в країнах СНД та Центральної Європи компанії Vestas Igor Nus та представником Товариством з обмеженою відповідальністю «ЮФБ ІНЖИРІНГ» Володимир Бліхар підписали Меморандум, яким закріпили наміри про співпрацю», – йдеться у дописі на сторінці у Фейсбук голови ОДА Володимира Труша.

Також, у рамках проєкту передбачено встановлення вітротурбін компанії Vestas. Фірма є одним із найбільших у світі виробником вітрових турбін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітрові електростанції, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підволочиськ, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: