Ультраси «Зорі» випили 230 літрів пива на місцевій пивоварні

Опубліковано:
17 Травня, 2021

13 травня у Тернополі відбулася фінальна гра Кубка України з футболу. У поєдинку зійшлися луганська «Зоря» та столичне «Динамо». Кияни здолали суперників лише в овертаймі з рахунком 1:0. За результатом матчу «динамівці» вибороли Кубок України вже 13-й раз.

Окрім напруженої гри у футбольних фанів було справжнє свято. Вболівальники гуляли центром міста і неабияк виділялися своїми щирими емоціями у Тернополі, адже в будні дні місто звикло до розміреного й тихого ритму життя. Насамперед хлопці привертали увагу оплесками та гучними кричалками. Так, прихильники луганської команди біля пивоварні «Опілля» завзято декламували: «Луганська «Зоря»! «Зоря»! «Мы лучше всех, мы победим. За города честь отстоим! Ла-ла-ла!».

null

Фото: Влад Кравчук

Трохи погаласувавши, ультраси завітали на частування до пабу «Над Ставом». Це фірмовий заклад пивоварні «Опілля». Саме «Опілля» стало офіційним спонсором фіналу Кубка України. «Ультрас» прийшли до пабу «Над Ставом», бо там можна випити свіжого пива, звареного на одній із найбільших регіональних пивоварень в Україні.

Побачивши щедрий асортимент хмільного напою в меню, футбольні фанати вирішили продегустувати всі види пива тернопільського виробництва. Тим паче, «Опілля» виготовляє стовідсотково натуральну продукцію, без додавання «хімії». «Живе» пиво варять із дотриманням класичних рецептур і технологій, тому встояти перед вживанням такого напою практично неможливо.

Дружній та щирій атмосфері свята сприяли також смачні страви — основні, салати, сети й закуски, приготовані вмілими кухарами бару «Над Ставом». Фанати випили 230 літрів пива, виробленого «Опіллям».

Хлопці високо оцінили якість і смак тернопільського пива та висловили сподівання, що фінальна гра за Кубок України з футболу буде не останньою спортивною подією такого масштабу в житті файного міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #пиво, #тернопіль, #тернопільські новини, #ультрас, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: