Смертельно поранив одного із нападників: АТОвцю з Тернопільщини пом’якшили запобіжний захід

Опубліковано:
17 Травня, 2021

У Тернополі пом’якшили запобіжний захід АТОвцю, який смертельно поранив нападника при захисті житла.

Як повідомляє Тернопільський апеляційний суд, захисник наполягав зняти будь-які запобіжні заходи. Вони апелювали тим, що підозрюваний боронив рідний край, є АТОвцем, а також має на утриманні маму та брата, які є інвалідами.

Заслухавши усіх доповідачів суд задовольнив апеляційну скаргу частково. Відтак прийнято рішення застосувати до підозрюваного арешт у нічний час — із 22-ої до 7-ої години ранку. Також його зобов’язали здати свій закордонний паспорт.

Нагадаємо, що компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір’я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї.

Хлопець вийшов до дебоширів з ножем. Захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, він ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від втрати крові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #АТОвець, #вбивство, #нападник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: