У Золотому Потоці відкрили сучасний ЦНАП

15.05.2021 09:46   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Оксана Горобець

У смт Золотий Потік відкрили сучасний ЦНАП. На створення якого було виділено 2 млн грн. Це кошти як і з державного, місцевого бюджетів, так і Програми «U-LEAD з Європою».

«В області триває формування нової мережі ЦНАП та сучасної системи надання адміністративних послуг. Відтак сьогодні ми відкрили центр надання адміністративних послуг у смт Золотий Потік. Це комфортне, просторе приміщення. Відтепер жителі громади можуть отримати якісні адміністративні послуги в одному офісі», - зазначив перший заступник голови ТОДА Ігор Дем'янчук.

ЦНАП обслуговуватиме 15 тисяч жителів Золотопотіцької територіальної громади. В установі надаватиметься 172 адміністративні послуги, зокрема: у сфері реєстрації, земельних відносин, соціальні послуги, дозвільні документи, довідки, тощо.

null

«Раніше в Золотому Потоці ЦНАПу не було. Адміністративні послуги надавалися селищною радою, старостинськими округами тощо. Відкриття ж такого ЦНАПу дає можливість жителям громади отримати якісні адміністративні послуги в одному приміщенні. Зараз в Центрів адміністративних послуг  працює 5 провідних спеціалістів, а також 4 адміністратори. Ми надаємо послуги соціального характеру, місцевого значення тощо. До кінця року ми плануємо розширити сферу послуг», – каже керівник ЦНАПу Галина Дручок.

Щоб максимально наблизити адміністративні послуги для жителів громади функціонуватимуть і 3 віддалені робочі місця у с. Возилів, с. Сновидів та с. Скоморохи. Також в рамках реалізації Проєкту «Створення мережі об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва у Тернопільській області» в громаді створено інформаційно-консультативний пункт для бізнесу.

Додамо, що на сьогодні в області здійснюють діяльність 25 Центрів надання адміністративних послуг та 26 віддалених робочих місць. До кінця 2021 року планується створення ще щонайменше 7 ЦНАПів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі