Київське «Динамо» здобуло перемогу у фіналі Кубка України

13.05.2021 22:05   Джерело: ternopolis.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Київське “Динамо” у фіналі Кубка України перемогло луганську “Зорю” з рахунком 1:0.

У четвер, 13 травня, у Тернополі на стадіоні імені Шухевича відбувся фінальний поєдинок 30-го розіграшу Кубка України з футболу.

За трофей у фіналі боролися київське “Динамо” та луганська “Зоря”.

У першому таймі на полі точилася вперта і приблизно рівна боротьба двох команд. У другому таймі кияни уже мали ігрову перевагу, створили кілька по-справжньому небезпечних моментів біля воріт суперника, але вразити ворота суперника не вдалося.

Отож, основний час завершився в нічию 0:0.

А ось у додатковий час динамівці все ж таки зуміли зламати опір суперника. На 98-ій кияни провели успішну атаку флангом і після прострілу в центр Циганков влучно пробив з лінії воротарського майданчика – 1:0.

На 105-ій хвилині луганчани у власному штрафному майданчику завалили Буяльського. Суддя призначив пенальті.

Циганков мав нагоду оформити дубль і похоронити інтригу у матчі, але його удар з 11-метрової позначки парирував воротар “Зорі” Василь.

На цьому власне і закінчився третій тайм. А у четвертому у луганчан вже просто не вистачало сил, щоб переломити хід поєдинку.

У підсумку 1:0 і “Динамо” у Тернополі здобуває перемогу у фінальному поєдинку Кубка України.

Це, до речі, уже 13-та кубкова перемога для столичного клубу. Рівно стільки ж перемог у Кубку України і на рахунку донецького “Шахтаря”.

Що ж стосується киян, то під керівництвом Мірчі Луческу вони у сезоні 2020/21 виграли усі внутрішні трофеї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ternopolis.te.ua  

Коментарі