На Тернопільщині тривають військові збори

13.05.2021 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На базі 44 окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола у м. Теребовля тривають військові збори. Впродовж тижня 170 військових, серед яких керівництво бригад, проходитимуть навчання. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Під час проведення зборів військові отримають практичні навички з виконання навчальних стрільб. Також відбудеться роздільне штабне тренування та підготовка до практичного розгортання бригади в повному складі», - військовий комісар Тернопільського обласного ТЦК СП Ігор Гусєв.

Навчальні збори проводяться відповідно до затвердженого командувачем військ оперативного командування «ЗАХІД» плану бойової підготовки Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і 105-ї окремої бригади територіальної оборони на 2021 навчальний рік. До них залучаються офіцери організаційного ядра бригади ТрО. Саме вони будуть формувати підрозділи територіальної оборони при розгортанні бригади в особливий період до штату воєнного часу.

Додамо, що військові збори проводяться з 12-18 травня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі