Тернопільська корпорація «Опілля» - офіційний спонсор фінальної гри кубка України з футболу

13.05.2021 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі відбудеться фінал кубка України з футболу. Матч відбудеться 13 травня о 19.00 на міському стадіоні імені Романа Шухевича. Офіційний спонсор фінальної гри — корпорація «Опілля».

У футбольному поєдинку зійдуться столичне «Динамо» та луганська «Зоря». У півфінальних матчах «Динамо» здолало «Агробізнес» (3:0), а «Зоря» перемогла «Олександрію» (1:1, 4:3 по пенальті). Раніше «Динамо» 12 разів виборювало Кубок України, тоді як «Зорі» лише раз вдалося потрапити до фіналу турніру.

Зважаючи на ситуацію з ковідом, Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом дозволив проведення фіналу кубка України з обмеженою кількістю глядачів — не більше 20% від загальної кількості посадкових місць на трибунах. Це приблизно 3 тисячі відвідувачів. При цьому 10% від даної кількості квитків виділять у рівних частинах командам-учасникам фінального матчу та організатору гри.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі