3 питання, які багато прояснять в стосунках з чоловіком

Опубліковано:
12 Травня, 2021

Іноді, зустрічаючись з чоловіком, вас можуть долати певні сумніви щодо того, а чи варто взагалі продовжувати ці стосунки? І для того, щоб все для себе остаточно зрозуміти і в усьому розібратися, вам потрібно всього лише чесно відповісти на кілька простих запитань.

Адже, можливо, у вас з партнером просто тимчасові труднощі або незначні моменти, які варто просто перечекати і тоді все знову налагодиться. А, цілком можливо, що стосунки дійсно краще припинити, щоб потім не було ще гірше. Але, в будь-якому випадку, спочатку дайте відповідь на ці 3 питання, а потім вже робіть висновки і приймайте якесь остаточне для себе рішення.

Як зрозуміти чи варто вам продовжуватистосунки з цим чоловіком

Отже, ось ці питання:

1. “А чи достатньо він у вас зацікавлений?”

Іншими словами, чи проявляє він ініціативу в ваших стосунках? Чи призначає він вам зустрічі, як часто? Дзвонить вам, коли зайнятий і не може з вами побачитися? Чи допомагає вам, коли ви його про це просите або, можливо, навіть сам пропонує вам свою допомогу?

Залежно від того, які відповіді на ці питання у вас будуть переважати – «так» чи «ні», ви і зможете зробити висновок про те, а чи дійсно ваш чоловік зацікавлений в вас і розвитку цих стосунків так само сильно, як і ви?

2. “Як він до вас ставиться?”

Добре подумайте, як же насправді ставиться до вас ваш чоловік? Як до своєї коханої жінки, тобто трепетно, бережно і ніжно, одним словом з душею і любов’ю? Або як до просто “зручного додатку”, який робить його життя комфортнішим і легким? Він вас цінує і плекає або зовсім ні? Він звертається з вами як джентельмен і ви завжди відчуваєте повагу до себе з його боку чи ні?

Уважний він до ваших бажань і потреб? Радиться він з вами, коли приймає якесь загальне для вас обох рішення? Чи чує він вас взагалі?

Він ваш захисник і годувальник чи то пак, він просто не дуже вихований молодий чоловік, який дозволяє собі якісь грубощі на вашу адресу і, взагалі, поводиться так, як ніби вже прийняв для себе рішення, що ці стосунки все одно рано чи пізно закінчаться, так навіщо тоді напружуватися? Будьте чесні з собою, як би важко або навіть боляче це не було.

3. “А чи дійсно ви йому довіряєте?”

Довіра – це основа будь-яких дійсно міцних і тривалих стосунків. Тому гарненько подумайте, а чи дійсно ви довіряєте своєму чоловікові? Або чи є щось таке, що не дає вам цього зробити в повній мірі? Те, що не дає вам переступити через цю грань і почати дійсно йому довіряти?

Можливо, він сам не дуже вам довіряє і це помітно в його поведінці і ставленні до вас? А, цілком можливо, що це щось і в вашому минулому, що тепер не дає вам довіряти чоловікам? Розберіться з цим всім – самі або в парі з хорошим, грамотним психологом і тільки тоді вирішуйте, що ж вам робити далі.

Зберегти ці стосунки і як ніби почати все спочатку? Або ж дійсно почати все спочатку, але тільки вже з кимось іншим? Тільки не рубайте з плеча. Пам’ятайте, що зруйнувати завжди простіше, ніж знову щось побудувати, а потім ще й уберегти те, що побудував. Але вибір, як ви вже знаєте, завжди тільки за вами. І який би він не був – він буде правильний, адже це буде тільки ваше рішення. Удачі вам!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: