У зв’язку із проведенням у Тернополі фіналу кубка України з футболу, на окремих вулицях буде обмежено рух транспорту

12.05.2021 08:13   Джерело: Номер один
Опубліковано : Новини Тернопілля

13 травня у Тернополі відбудеться матч фіналу Кубка України з футболу 2020/2021 між командами «Динамо» (Київ) та «Зоря» (Луганськ). Розпочнеться фінальний матч о 19:00 год. на Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича.

Для того, щоб перегляд матчу був комфортним і безпечним, у місті буде обмежено рух автотранспорту на вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, окрім спецтранспорту, та на вул. Коцюбинського для усіх тернополян, окрім мешканців, які проживають на вказаній вулиці.

Окрім того, 13 травня з 16:00 год. буде заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення на території вулиць, прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича: вул. Веселої, вул. Клінічної, вул. Коцюбинського, вул. Петрушевича, вул. Паркової, просп. Степана Бандери (від будинку №12 до будинку №36 та від №1 до №23 включно), а також на Привокзальному майдані.

Контроль за паркуванням транспортних засобів на прилеглих до Тернопільського міського стадіону ім. Р. Шухевича вулицях забезпечуватиме муніципальна інспекція.

Під час відвідування фінального матчу Кубка України з футболу закликаємо вболівальників дотримуватися карантинних обмежень а саме: перебувати на території стадіону у засобах особистого захисту, дотримуватися соціальної дистанції та користуватися антисептиками.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Номер один  

Коментарі