Кубок України з футболу: у центрі Тернополя обмежать рух транспорту

Опубліковано:
11 Травня, 2021

У Тернополі 13 травня на міському стадіоні ім. Романа Шухевича відбудеться фінальний поєдинок Кубку України з футболу сезону-2020/2021. У зв’язку з чим у центрі буде обмежений рух автотранспорту. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Рух буде обмежений на таких вулицях: вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, окрім спецтранспорту, та на вул. Коцюбинського. Також 13 травня з 16:00 год буде заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення на території вулиць, прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича.

Додамо, фінальний поєдинок Кубку України з футболу сезону-2020/2021 між клубами «Динамо» (Київ) та «Зоря» (Луганськ) розпочнеться о 19.00 год.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #динамо, #Кубок України з футболу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стадіон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: