Великодні гостинці отримали підопічні благодійного фонду «Карітас»

11.05.2021 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Напередодні Великодня команда Івана Чайківського «За майбутнє» відвідала підопічних благодійного фонду «Карітас». Депутати подарували продуктові набори людям, які опинились у важких життєвих обставинах. Як зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, турбота  та підтримка – це те, що потрібно кожній людині.

 - Великдень - це родинне свято, але не забуваймо про ближнього, адже турбота про іншого, взаємодопомога - це те, що сьогодні потрібно кожному. За ініціативи директора підприємства «Агропродсервіс» Івана Карачки, ми вручили великодні гостинці людям, які цього потребують, - зазначив Володимир Болєщук.

null
Іван Карачка розповідає, що підприємство «Агропродсервіс» щороку надає благодійну допомогу.

- Наша компанія вже роками надає допомогу одиноким, пристарілим людям. Адже - розуміємо, що про них немає кому подбати, а на світле свято Воскресіння Христового хочеться, аби кожен був щасливим,- наголосив Іван Карачка.
null

Директор благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук подякував доброчинцям за справу, яку вони роблять.

- Це вже не перший візит пана Володимира до «Карітасу». Той, хто робить добро для свого ближнього, частинку серця залишає в тій особі, кому допоміг. Через ці пасхальні дари ми принесли радість Воскресіння цим людям. Тому нехай Господь всіх благословить, - сказав отець Андрій Марчук.
null



Гостинці до Великоднього столу напередодні благословив духівник компанії "Агропродсервіс" отець Василь Баглей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі