У Тернополі розмістили Кубок України з футболу

Опубліковано:
10 Травня, 2021

У Тернополі розмістили Кубок України в холі “Подолян”. Це зробили через обмеження кількості глядачів на фіналі Кубка України між “Динамо” та “Зорею”. Матч відвідають до 3 тисяч глядачів. Про це повідомив голова асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик.

“Наперед хочу вибачитись перед великою армією футбольних вболівальників, за те що, на жаль не всі бажаючі зможуть потрапити на фінал кубку України. Ми живемо в час тотальних обмежень, через пандемію і змушені дотримуватись карантинних заходів. Здоров’я людей перш за все. Ми думали, які є можливості аби створити максимальне відчуття причетності міста до проведення фіналу. Відповідно всі бажаючі зможуть побачити кубок та зробити фото”, – каже Юрик.

Кубок буде експонований в холі з 8 травня по 12 травня.

Нагадаємо, фінальний поєдинок Кубка України з футболу між “Динамо” та “Зорею” відбудеться з глядачами. Мер Тернополя Сергій Надал повідомив, що відповідне рішеннян ухвалив міський штаб для боротьби з коронавірусом.

Гру між “Динамо” та “Зорею” зможуть відвідати до трьох тисяч глядачів. Це 20% від загальної місткості Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича.

Мер Тернополя повідомив, що під час матчу працюватимуть понад 400 працівників правоохоронних органів. Очікується, що на гру прибудуть приблизно 300 вболівальників з інших міст.

Фінал Кубка України між “Динамо” та “Зорею” відбудеться 13 травня (початок – о 19:00). Це буде останній матч сезону в українському футболі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #кубок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: