Двоє жителів Києва заживо спалили чоловіка за те, що той нібито образив сина одного з них.

Потерпілого врятувати не вдалося, повідомляє прес-служба МВС України.

НП сталася на проспекті Георгія Гонгадзе. У поліцію надійшла інформація про людину, у якої загорівся одяг. На місце відправили працівників МЧС, лікарів і співробітників поліції. Чоловіка доставили в лікарню з опіками 80% тіла. Врятувати його не вдалося.

«Ми встановили, що в недобуд до 41-річного чоловіка прийшли двоє місцевих жителів, які спочатку спровокували конфлікт, побили його, а потім облили легкозаймистою рідиною і підпалили. Протягом двох годин ми встановили особи цих чоловіків і затримали за їхнім місцем проживання. Свої дії затримані пояснили тим, що потерпілий нібито образив сина одного з них,через це вони вирішили помститися», — сказав начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Затриманими виявилися двоє жителів Києва 1997 і 2002 років народження. Раніше вони не були судимі. Порушено кримінальну справу, підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спалили, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: