У Тернополі обрали переможців щорічної обласної премії імені Івана Марчука

Опубліковано:
6 Травня, 2021

У Тернопільському обласному художньому музеї сьогодні, 6 травня, обрали переможців щорічної обласної премії імені Івана Марчука в галузі образотворчого мистецтва для обдарованих дітей області. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак перемогу у галузі «Живопис» здобув Ширшов Вадим (11 років), учень Заводської комунальної школи естетичного виховання – центру народної творчості. А у галузі «Графіка» – Олеся Бетлей (14 років), учениця Мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу ім. Соломії Крушельницької.

Додамо, що Іван Марчук народився – український живописець, народний художник України, лауреат Національної премії України ім. Шевченка. У 2007 році він потрапив до рейтингу 100 геніїв сучасності, який уклала британська газета Дейлі телеграф

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван марчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: