Що буде з 24-річним АТОвцем з Тернопільщини? Арсен Аваков прокоментував ситуацію

Опубліковано:
6 Травня, 2021

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваком прокоментував вбивство 24-річним АТОвцем з Тернопільщини одного із нападників.

«Вважаю передчасним та необґрунтованим пред’явлення підозри 24-річному ветерану АТО, який був вимушений застосувати холодну зброю для самозахисту після того, як до нього, до його домівки, прийшли п’ятеро нападників, один із яких пізніше загинув від отриманих поранень, – зазначив Арсен Аваков.

Справа буде передана до Головного слідчого управління Нацполіції. Також слідчі звернуться до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту – на особисте зобов’язання.

Нагадаємо, що компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір’я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї.

Хлопець вийшов до дебоширів з ножем. Захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, він ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від втрати крові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Арсен Аваков, #МВС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: