Священнослужителі з Тернопільщини відвідали зону ООС/АТО

Опубліковано:
5 Травня, 2021

Священнослужителі з Тернопільщини відвідали 12 місць дислокації українських військових з околиць Луганської та Донецької областей. Про це повідомляє пресслужба архиєпархії.

Відтак, напередодні Великодня, священнослужителі освятити для захисників України великодні страви та відправили богослужіння.

«У цій дні ми приділили особливу увагу уділенню Святих Тайн та духовній підтримці військових. Десятки військових приступили до Святої Тайни Сповіді і причастилися. Вони найбільше цього потребують, адже несуть велику відповідальність захисту нашої Батьківщини», – розповідає о. Володимир Фірман.

Також священнослужителі передали військовим декілька тонн продуктів, серед яких: вареники, яйця, паски, м’ясні вироби та консервовані овочі, солодощі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #великдень, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #пасха, #свщеннослужителі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: