На Тернопільщині планують запустити автоматизовану систему відеонагляду

Опубліковано:
5 Травня, 2021

На Тернопільщині планують запустити систему відеомоніторингу, що запобігатиме порушенню прав людини в  підрозділах поліції.Система передбачає постійний відеонагляд за затриманою особою з моменту її доставлення в підрозділ поліції – до конвоювання в слідчий ізолятор. Всі ці дії фіксуватимуться в електронне досьє. Такий моніторинг захистить затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечить самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Найближчим часом його планують реалізувати  і в  поліції Тернопільщини, зокрема у Тернопільському, Чортківському та Кременецькому районних відділах поліції. Впровадження новітньої системи дозволить зробити роботу місцевих правоохоронців більш прозорою та зменшити кількість неправдивих обвинувачень щодо неправомірного поводження із затриманими.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця, #камера, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: