На Тернопільщині виявили знищені зелені насадження

Опубліковано:
4 Травня, 2021

Факт незаконного знищення зелених насаджень загальною кількістю 335 дерев зафіксовано працівниками обласної екологічної інспекції. Небайдужі громадяни повідомили, що у с.Лопушне Лановецької міської ради  було знищено значна частина зелених насаджень. У ході перевірки було виявлено, що насадження зрізали без дозвольних документів. Розрахована сума шкоди, заподіяна зеленим насадженням населеного пункту, склала 224,5 тис.грн.

За невжиття заходів щодо охорони зелених насаджень старосту села Лопушне притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.153 КУпАП. А щодо порушення природоохоронного законодавства вчинено невстановленими особами, матеріали направлено до  місцевого районного управління поліції ГУПН в Тернопільській області.

Довідково:  порядок видалення зелених насаджень на території населених пунктів передбачений постановою КМУ №1045, який передбачає обстеження зелених насаджень та видачу ордеру на їх знесення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #ліс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: