7 підказок вашого тіла про те, що цей чоловік вам абсолютно не підходить

30.04.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ваше тіло відчуває певні речі ще до того, як ви це усвідомлюєте. Тому, коли поруч з вами невідповідний партнер, ви це прямо або побічно відчуваєте. Все, що вам потрібно, це прислухатися до сигналів вашого тіла.

1. Ви рідше усміхаєтеся, коли перебуваєте на самоті

Коли ми знаходимося на самоті, ми стаємо чесні у своїх почуттях. Немає нікого, перед ким потрібно прикидатися, що ви щасливі, і ви стаєте самими собою.

Якщо кожен раз, коли ви думаєте про чоловіка, на вашому обличчі пропадає усмішка, це говорить про те, що ваші стосунки з ним не приносять вам радості. Ви можете брехати кому завгодно, але не вашому тілу.

2. Ви втратили повагу до себе

Правильний чоловік викликає у нас позитивні емоції і підвищує нашу впевненість в собі. Але якщо ви постійно сумніваєтеся в собі, а ваша самооцінка повільно, але вірно падає, ви швидше за все, знаходитеся не з тим партнером.

Ваше тіло подає сигнали, тому що воно бажає для вас найкращого.

3. Ви відчуваєте себе емоційно і психічно виснаженою

Згадайте, як веде себе закохана людина У неї ніби відкривається друге дихання і здається, що ніякі перешкоди не встануть на шляху.

І дійсно, коли поруч з вами знаходиться відповідний партнер, він надає вам сил і енергії. Саме так відчуває себе людина в щасливих і здорових стосунках. Але якщо більшу частину часу ви відчуваєте себе емоційно і психічно виснаженими, це говорить про те, що цей чоловік вам не пара.

4. Ви намагаєтеся все заперечувати

Жінкам властиво досить обережно ставитися до стосунків. Безумовно, сумніви неминучі, але якщо ви постійно ставите собі питання, чи той це чоловік, в ваших стосунках не все в порядку.

Поряд з потрібним партнером ви не будете наполегливо переконувати себе з ним залишитися. Ви можете все заперечувати, але ваше тіло прекрасно усвідомлює ситуацію.

5. Ви себе ігноруєте

Навіть якщо ви перебуваєте з кимось у стосунках, це не означає, що ви повинні забути про ставлення до себе. Якщо ви завжди обираєте чоловіка на шкоду собі, це говорить про те, що ви нехтуєте собою в цих стосунках.

Більш того, ви намагаєтеся переконати себе в тому, що ваш партнер – це те, що вам потрібно. Таким чином ви хочете знайти причину, чому ви так сильно змінилися. У парі з потрібним партнером ви не будете себе ігнорувати.

6. Ви втратили інтерес до того, що вам подобалося

Коли ви щасливі у стосунках, ви продовжуєте жити своїми захопленнями і з цікавістю беретеся за багато речей. Ви не перестаєте жити так, як жили, тільки щоб задовольнити потреби вашого партнера.

З відповідним чоловіком ви відчуваєте стосунки, а не просто спостерігаєте за ними.

7. Ви погано спите поряд з ним

Причин поганого сну може бути безліч, і одна з них – невідповідний партнер.

Щоб міцно спати, людині потрібно перебувати в розслабленому стані. Якщо ви не здатні спокійно і міцно спати поруч зі своїм партнером, пора поставити собі питання, а чи з тим ви чоловіком.

Якщо ваше тіло не може розслабитися поруч з ним, воно вам про щось то натякає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі