У «Вікні життя» сьогодні залишили ще й двійняток

29.04.2021 19:58   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Новини Тернопілля

Страсний тиждень у Тернополі багатий на підкинутих малюків: ще двох новонароджених залишили у "Вікні життя", що в приміщенні Тернопільської міськлікарні №2. Про це повідомили читачі, а згодом підтвердила і меддиректорка закладу Ольга Сидорчук.

- Малюки доношені, вага 2 300 і 2 900 г, — розповіла Ольга Сидорчук. — Вони щойно народжені. Поки що їх оглядають. За результатами попереднього огляду, патологій в дітей не виявили.  

Малючків залишили у «Вікні життя» близько 17 год 29 квітня. Як завжди спрацював сигнал. Коли відчинили вікно, побачили двох малюків. Речей чи все, що потрібно немовлятам, біля них не було.

У лікарні кажуть, обоє малюків були у комбінезончиках із секонд-хенду. Пуповина перев’язана підручними засобами, а не кліпсами. Що дозволяє припустити, що мама народжувала поза мед закладом. Ймовірно, вдома.

Такого «урожайного» періоду на підкинутих немовлят у другій лікарні ще не пригадують. Позавчора зранку, нагадаємо, у «Вікно життя» підкинули хлопчика. Дитині було близько двох тижнів. Той, хто залишив дитину, подбав про неї: біля малюка був пакунок з речами на всім необхідним.

Доки двійнят обстежуватимуть більш ретельно, вони перебуватимуть у другій міськлікарні. Якщо їхній стан не викликатиме занепокоєння у медиків, братика і сестричку, як і попереднього знайду, переведуть до «Малятка».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі