На Тернопільщині СБУ провела антитерористичні навчання

29.04.2021 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області завершила планові антитерористичні навчання. Заходи проводились на базі декількох об’єктів критичної інфраструктури регіону.

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування? - повідомив речник СБУ в Тернопільській області Петро Королюк.

За легендою тренувань, умовна «диверсійна» група прибула на територію області для вчинення серії провокацій та вибухів на кількох міських об’єктах критичної інфраструктури. Підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію «зловмисників». Після цього бійці спецпідрозділів провели навчальну штурмову операцію зі знешкодження «диверсантів».

Головною метою заходу було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах можливих диверсійних і терористичних загроз. Також здійснено додаткову перевірку захищеності об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергетичної і транспортної систем регіону.

За підсумками навчань, представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали учасникам тренувань практичні рекомендації щодо підвищення ефективності контрдиверсійної боротьби.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

УСБУ в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі