У Тернополі нагородили переможців обласного етапу конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Опубліковано:
29 Квітня, 2021

320 дітей з різних куточків Тернопільщини цьогоріч взяли участь в обласному етапі конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».  Дев’ятьох авторів найкращих робіт сьогодні, 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками.

З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель, начальник Управління Держпраці у Тернопільській області Віталій Мариновський, голова правління ГО «ЗАХИСТ» Мар’яна Головко, директор КП ТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Тетяна Четвертак та партнери конкурсу.

Зазначимо, згідно з рішенням журі, у І категорії під час обласного етапу конкурсу 1-ше місце зайняла робота Вікторії Шевчук, 2-ге — Станіслава Берези, 3-тє — Тетяни Горобець; в ІІ категорії 1-ше місце зайняла робота Анни Вишомірської, 2-ге — Мар’яни Головко, 3-тє — Вікторії Романової; в ІІІ категорії 1-ше місце зайняла робота Роланда Струка, 2-ге — Ірини Трофимчук, 3-тє — Наталії Суховінської.

null

«Від імені голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та усього депутатського корпусу вітаю працівників Управління Держпраці у Тернопільській області! Від вашої безцінної праці залежить безпека кожного із нас на робочому місці. Тож бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, принциповості й твердості у прийнятті рішень», — сказав Володимир Болєщук.

Перший заступник голови обласної ради подякував усім дітям, які взяли участь у конкурсі та наголосив, що подібні конкурси є вкрай важливими для сучасного суспільства.

«Для держави головним пріоритетом є людина та її безпека. Дуже правильно, що сьогодні особливу увагу зі шкільних років організатори подібних конкурсів звертають на забезпечення належних умов праці. Підростаюче покоління у юному віці замислюється над тим, що будь-яка діяльність повинна бути безпечною, — наголосив Ігор Сопель. — Дорогі діти, ваші малюнки визнані кращими серед великої кількості учасників. Та головне, що усі, хто долучився до участі у конкурсі, проявляють інтерес до проблеми охорони праці, яка у дорослому житті буде супроводжувати весь час. Багато дорослих позаздрили б тому, як ви бачите життя, як ви прагнете розвиватися та вашій свідомості».

Також Ігор Сопель напередодні Великодня побажав усім, хто працює на благо України, міцного здоров’я та Божого благословення.

null

«Дуже приємно, що в Україні, й, зокрема, у Тернопільській області, звертають увагу дітей на важливу проблему забезпечення належних умов охорони праці, — сказала Мар’яна Головко. —  Хочу висловити слова вдячності батькам та педагогам, завдяки настановам яких діти долучилися до участі у конкурсі. Дякую усім дітям за участь! Ви — приклад для нас, дорослих!»

До слова, конкурс «Охорона праці очима дітей» організовує Державна служба України з питань праці спільно з Науково-виробничим журналом «Охорона праці» з метою привернення уваги до питань охорони праці та розвитку творчих здібностей серед учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів. Переможців визначають у трьох вікових категоріях. Тематикою конкурсу у 2021-му році була безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, а також протидія COVID-19 на робочих місцях та у побуті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: