За сприяння Петра Гадза воїни на Донбасі зустрінуть Великдень з домашнім затишком

Опубліковано:
29 Квітня, 2021

Підприємець, аграрій, голова наглядової ради компанії «Бучачагрохлібпром», герой України Петро Гадз з початку війни на сході активно підтримує військових, які протистоять російській агресії.

null

Меценат регулярно допомагає захисникам харчами та всім необхідним. Із підприємцем тісно співпрацюють волонтери Тернопільщини, адже відомий краянин радо відгукується на потреби військових на сході.

null

Долучився Петро Гадз і до формування нещодавньої святкової передачі бійцям. Гостинці зі смакотою захисники отримають напередодні Пасхи.

null

Як написала у мережі відома волонтерка Христина Феціца, пан Петро разом із колективом підготував для військових майже п’ятдесят ящиків різних смаколиків. Від Петра Гадза та «Бучачагрохлібпрому» на схід вирушили 24 ящики яблук та 25 ящиків наповнених м‘ясними продуктами, пасками, консервами, медом, сиром, крупами, цукерками та іншою провізією. Доброчинці постаралися максимально наповнити домашнім затишком жорсткі фронтові умови.

null

Завдяки небайдужості Петра Гадза і його команди воїни зустрінуть Великдень у святковій атмосфері та зі смачними стравами.

Фото зі сторінки Христини Феціци

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петро гадз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: