На Тернопільщині дитина прострелила собі у ногу гвинтівкою

28.04.2021 11:13   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

Випадок стався у Більче-Золотецькій сільській громаді 31 березня. Нещодавно суд розглянув цю справу. Батька визнали винним.

У матеріалах справи йдеться, що батько 31 березня за місцем проживання, ухилився від виконання своїх батьківських обов`язків. Тобто чоловік не забезпечив належного контролю за поведінкою сина, який із пневматичної зброї вистрілив собі із необережності у праву ногу та завдав ушкодження.

Чоловік ід час розгляду справи, вину визнав, у вчиненому розкаявся, при цьому пояснив, що синові на День народження подарували пневматичну гвинтівку, яку в сейф так і не поклав. А 31 березня син взяв її і з необережності вистрелив собі у ногу.

Також вину чоловіка стверджує протокол про адмінпорушення від правооохорнців Борщева.

Згідно довідки характеристики Більче Золотецької сільської ради чоловік проживає в с.Шершенівка, і до складу його сім`ї входять дружина та двоє дітей. За місцем проживання характеризується виключно позитивно.

Виходячи з наведеного вище, вбачаючи в діях чоловіка ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.184 КУпАП, враховуючи характер вчиненого, особу порушника, який за місцем проживання характеризується позитивно, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом`якшують та обтяжують відповідальність, приходжу до висновку, що до нього слід застосувати адміністративне стягнення у виді попередження.

Отже, суд наклав на батька за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.184 КУпАП, адміністративне стягнення у виді попередження.

Також стягнули  454 (чотириста п`ятдесят чотири) грн судового збору.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі