31 км зношеного покриття між Тернополем та Бережанами вже відфрезовано

Поточний середній ремонт маршруту М-30 Стрий – Ізварине просувається: з 6 квітня, відколи стартувало фрезування старого зношеного покриття, вдалося охопити 31 км. Паралельно триває ремонт штучних споруд у селах Підгороднє, Почапинці, Шибалин і на обході Козови.

Генеральний підрядник: Onur Group Ukraine.

Cубпідрядна організація: Техно-Буд-Центр.

Нагадаємо, поточний середній ремонт проводять зараз на 47 км від Підгороднього до Бережан.У Бережанах та до межі з Прикарпаттям буде проведено капремонт.Тривають тендери.

Дорогу М-12, на котрій виконують роботи, разом з трасою М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине буде об’єднано у найдовший автошлях країни, трасу М-30 Стрий – Ізварине. Він матиме протяжність 1392,3 км. Утворення нового автошляху, котрий зшиватиме схід і захід країни, присвячено 30 річниці Незалежності України.

Ділянка майбутнього автошляху М-30 Стрий – Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області  

Коментарі