Якщо ви бажаєте поповнити колекцію свого взуття чимось дуже простим, але в той же час стильним і універсальним, то сліпони підійдуть на цю роль найкраще. Ще з минулого сезону стало зрозуміло, що сліпони стануть головним хітом цього року. Величезний ажіотаж навколо них змусив будинки моди оновити колекції, щоб підігріти інтерес дам. Але далеко не всі магазини пропонують якісну продукцію, тому необхідно залишатися пильними. Один з найбільш надійних інтернет-магазинів одягу Born2be має новинки цього сезону. Тому якщо вам все ще цікаво, переходите за посиланням і приступайте до пошуку – https://born2be.ua/ru/zhenskaya-obuv/slipony.

Що таке сліпони?

Говорячи простою мовою, сліпони то взуття, візуально нагадує класичну модель кедів. Головною відмінністю елементом є шнурівка, а точніше її відсутність.

Сліпони – взуття, яке призначене для носіння в теплу пору року, але іноді зустрічаються моделі, зроблені з водовідштовхувальних матеріалів або з нанесеною спеціальним просоченням. Завдяки верхній обробці взуття з натуральних тканин нога в Сліпони легко дихає, тому про захворювання в спекотні дні можна не переживати.

Чи корисно носити сліпони і в цілому взуття на товстій підошві?

Все залежить від того, якої якості підошва. Якщо у взутті використовується щільна гума, яка не піддається згинальні елементів, то, звичайно, такі кросівки, кеди і будь-який інший тип взуття носити не можна.

Сліпони, як раз, і привернули до себе клієнтів завдяки своїм ортопедичним властивостям. М’яка гума, що лежить в основі підошви, володіє хорошими амортизаційними властивостями. А широка колодка зводить імовірність натирання стопи до мінімуму.

Висновок: якісні сліпони, куплені в надійному магазині, носити не те що можна, а навіть потрібно.

Як вибирати сліпони?

У виборі Сліпони немає нічого складно. Поетапно дана процедура виглядає наступним чином:

  1. Перевіряємо еластичність і м’якість підошви. Якщо вона згинається без надзусиль, тоді можна приступати до наступного етапу.
  2. Шов повинен бути рівний і не викликати сумнівів. Через важку підошви на нього чиниться навантаження більше, ніж зазвичай.
  3. Вибирайте взуття тільки за розміром. Ніяких поблажок бути не може: якщо злегка тиснуть – шукаємо інші, якщо нога ходить занадто вільно – шукаємо інші.

Купуючи взуття не за своїм розміром, ви ризикуєте своїм здоров’ям. Адже занадто маленькі сліпони порушують кровообіг, тим самим прискорюючи втому ніг, а надто великі – не фіксують суглоби належним чином, що загрожує отриманням мікро травм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гра, #казино
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: