Якщо у жінки немає претензій до чоловіка – значить, вона скоро піде

Опубліковано:
26 Квітня, 2021

Давайте скажемо чесно, в молодих дівчатах чоловіків приваблюють не тільки зовнішність, але і «беззубість».

Рідко хто в 17 років здатний відважно дати відсіч дорослому дядечкові, який нав’язує своє спілкування на лавці в парку, або в громадському транспорті. Мало хто розуміє справжню ціну походу в кафе «Морозиво» і букета тюльпанів акцією. Мало хто відрізняє дешеві понти від дорогих, а дорогі – від людської суті. Юна дівчинка щось белькоче, беззастережно визнає навіть середньостатистичного прихильника сильним і впливовим авторитетом, і ніколи не качає права. Поруч з нею приємно і легко виглядати дорослим. Цей стан вважається ідеальним.

На противагу цій юній німфі, доросла жінка, особливо дружина, часто «багато хоче», «нервує», «виносить мозок». Вона вже не тішить слух милою балаканиною, а іноді рівномірно і противно капає на мізки всякими дурницями.

То за квартиру пора платити, то кран не прибитий або поличка потекла. То дитині на весну потрібна якась куртка. І інші дрібниці, котрі відволікають від перегляду політичних ток-шоу і серіалів. Чоловік здивований. Ми так не домовлялися. Жінка, яка свариться, вимагає і пред’являє претензії – персонаж малосимпатичний. У кращому випадку чоловік причепить їй образливу етикетку «пила». Або вічно незадоволена стара з пушкінської казки.

Деякі чоловіки навіть вважають, що такі претензії – кінець шлюбу. Спроба прогнути чоловіка під себе або щось в цьому роді. Ця дружина зламалася, несіть нову. Але це не так.

Більшість жінок зриваються не від тверезого бажання домінувати, а від страху і болю. Вони зриваються тоді, коли чоловік здається їм великим і сильним, і здатним вирішити проблеми, що накопичилися. Вони не можуть стримати емоцій тоді, коли любов ще жива, і жінка в цій любові вразлива. І близька людина може їй зробити дуже боляче своєю байдужістю. Ви знаєте, якщо вколоти живій людині голкою, то вона ойкне. Якщо ткнути голкою в похололе тіло, то не відбудеться нічого.

Якщо дружина активно намагається достукатися до чоловіка, покладає на нього якісь надії, чогось вимагає наполегливо – це не кінець шлюбу, і не кінець любові. Це абсолютно нормально для дорослих людей, які живуть не в світі рожевих поні, а іноді стикаються з проблемами. У рідкісних сварках немає нічого страшного, якщо обидва вміють йти на компроміс. Це нормальний життєвий процес.

Набагато гірше, коли жінка мовчить, поводиться спокійно і рівно, і не пред’являє жодних претензій, хоча раніше їх було багато. Це означає, що для неї любов вже померла, ніяких надій вона не має і ніякого болю, відповідно, не відчуває, скільки не тикай в неї паличкою. Швидше за все, вона накопичує сили і резерви, щоб піти. Саме цей стан іноді позначають фразою: «Я не знаю, чого це вона, все ж було добре».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: