35 роковини аварії на Чорнобильській атомній станції: у Тернополі відбувся мітинг-реквієм

26.04.2021 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі відбувся мітинг-реквієм з нагоди 35-х роковин аварії на Чорнобильській атомній станції. Вшанувати пам'ять ліквідаторів зібралися священнослужителі, представники громадських організацій та жителі міста. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Розпочався захід із панахиди та хвилини мовчання. Згодом присутні змогли покласти квіти до підніжжя пам'ятника «Жертвам Чорнобильської катастрофи та ядерних випробувань».

Також під час заходу голова ОДА, за особистий внесок у подолання наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, нагородив учасників ліквідації наслідків аварії.

Зазначимо, що у Тернопільській області перебуває на обліку 39304 особи, яким встановлено статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Крім того, в області на обліку перебуває 572 вдови померлих громадян, смерть яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі