60 годин громадських робіт: На Тернопільщині чоловік побив фельдшера «швидкої»

Опубліковано:
26 Квітня, 2021

Місяць тому по обіді на автостанції с. Вікторівка мати проводжала на автобус добре підігрітого алкоголем сина. Однак транспорт затримався, що неабияк дратувало п’яненького Василя (з етичних міркувань імена діючих осіб змінено). І хоч як пенсіонерка не намагалася заспокоїти сина, той лише матюкався та чіплявся до всіх навколо.

Аж раптом молодикові стало зле, він зашпортався і, не втримавшись, упав на землю. Старенька мати марно намагалася підняти сина. Нарешті дістала мобільний телефон та викликала карету швидкої допомоги, пише тижневик “Номер один”.

І от машина з червоним хрестом під’їхала до горе-хворого. Втомлена фельдшерка схилилася над молодиком, послухала пульс,  допомогла піднятися на ноги й запропонувала сісти в салон «швидкої» поміряти тиск. У відповідь п’яний чоловік почав матюкати  й ображати медичку і щосили вдарив кулаком у груди. Від удару жінка скрикнула й сама ледве не впала. Тоді, аби заспокоїти ґалабурдника, довелося викликати вже поліцію.

За фактом умисного заподіяння удару, що завдав фізичного болю і не спричинив тілесних ушкоджень (ст. 126 ч. 1 КК України), правоохоронцями було порушено кримінальне провадження. Зрозумівши, що накоїв, молодик під час досудового слідства уклав із прокурором угоду про примирення.

Під час розгляду справи Козівським районним судом угоду було затверджено та призначено горе-скандалісту покарання – відбути 60 годин громадських робіт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #швидка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: