«Опілля» традиційно долучилося до нагородження переможців змагань риболовного спорту

Опубліковано:
26 Квітня, 2021

Тернопільська обласна федерація риболовного спорту провела змагання за перший кубок Тернопільщини з лову хижої риби спінінгом з берега. Зустріч рибалок із кількох областей України відбулася у неділю, 18 квітня, в Бережанах. Спонсором цього спортивного заходу стала пивоварня «Опілля».

Керівник спінінгового напрямку обласної федерації риболовного спорту Василь Білокінський розповів, що ці щорічні рейтингові змагання на Тернопільщині традиційно організовують для риболовів-спортсменів. Щоправда, 2020 року захід скасували через пандемію коронавірусу. Цього ж року змагання вдалося провести. Учасникам добряче посприяла погода, проте не надто щастило з кльовом риби.

null

Першість в особистому та командному заліках вибороли риболови з Городенки Івано-Франківської області. Серед переможців також рибалки зі Львівщини, Рівненщини та Івано-Франківщини. Тернополянам же з уловом не таланило.

Призери та учасники змагань отримали подарунки від корпорації «Опілля», пивоварня також надала риболовам власну продукцію для дегустації.

null

«Опілля» — постійний спонсор змагань, які відбуваються під егідою Тернопільської обласної федерації. Ми щиро вдячні одній з найбільших регіональних броварень України за підтримку та внесок у розвиток риболовного спорту на Тернопільщині та в Україні», — зазначив Василь Білокінський.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: