Забіг у магазин із сокирою і трощив вітрини: чоловік помстився за зауваження дружині-антимасочниці

Опубліковано:
25 Квітня, 2021

У Маріуполі чоловік із сокирою забіг до магазину і пошкодив вітрини та товар. Як повідомили у поліції, так хуліган “помстився” за дружину, якій зробили зауваження через відсутність маски, передає УНН.

Як повідомили у поліції, сьогодні о 13:15 надійшло повідомлення про те, що до супермаркету у Приморському районі забіг чоловік і за допомогою сокири трощить майно.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили порушника – ним виявився 35-річний місцевий житель.

За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом закладу. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона перебуває у публічному місці без захисної маски під час карантину.

Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тривають оперативні та слідчі дії. За це правопорушення передбачено від 3 до 7 років позбавлення волі.

Крім того, наприкінці минулого року чоловік вже потрапляв до поля зору поліції за аналогічний злочин. За цим фактом йому оголошено підозру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #магазин, #розбій, #трощив
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: