На Тернопільщині виявили сальмонелу у курячому м’ясі
- Опубліковано: Новини Тернопільщини
- —
- 24 Квітня, 2021 о 20:43
Інспектори виявили сальмонели в замороженому м’ясі птиці. Товар експортували з Польщі.
Як повідомляє управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, сальмонелу виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС. Згодом зазначену у продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання та надіслали до України. Виробник: Cedrob S.A., Ciechanów.
Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти при виявленні продукту вищесказаного виробника.
22:13, 25 Жовтня, 2025
21:13, 19 Жовтня, 2025
22:28, 15 Жовтня, 2025