У Тернополі відкрили виставку «Чорнобиль – очима дітей»

Опубліковано:
24 Квітня, 2021

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи на Тернопільщині відбувся конкурс дитячих малюнків “Чорнобиль – очима дітей”.

Конкурс проводився у двох вікових категоріях: від 5 до 9 років; від 10 до 13 років. Участь у якому взяли учні дитячих художніх шкіл області, художніх відділень початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Відтак надійшло майже 190 робіт. Конкурсні роботи журі оцінювали за 10-бальною системою. А найкращі роботи сьогодні презентували в Тернопільській обласній державній адміністрації.

Виставку відкрив заступник голови ОДА Ігор Гайдук.

«Кожна робота є унікальною. З історій батьків, книг та фільмів діти змогли передати своїми малюнками наслідки аварії ЧАЕС. Це ще раз доводить те, що молодь знає та розуміє яка трагедія відбулася 35 років тому», – каже Ігор Гайдук.

Усі учасники конкурсу отримають відповідні нагороди та відзнаки. А самі ж роботи згодом передадуть до Тернопільської обласної громадської організації «Союз Чорнобильців України», де вони будуть зберігатися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Чорнобиль - очима дітей», #виставка малюнків, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: