Тернополян закликають взяти учать у загальноміській толоці

Опубліковано:
22 Квітня, 2021

У Тернополі завтра, 23 квітня, відбудеться загальноміська толока. У рамках акції заплановано прибрати зелені зони та посадити саджанці. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Відповідно до розроблених заходів, під час толоки передбачається очищення прибудинкових, прилеглих та закріплених територій, парків, скверів, придорожніх зелених зон у різних куточках міста і в селах нашої громади, ліквідація стихійних сміттєзвалищ та прибирання прилеглих території до котелень і теплових підстанцій із залученням працівників ОСББ, комунальних закладів і підрозділів міської ради, підприємців, педагогічних колективів садочків, шкіл та училищ, громадських організацій», – зазначив Сергій Надал.

Під час толоки заплановано також висадження нових дерев та чагарників у парку ім. Тараса Шевченка та в парку Національного відродження.

Тернополян закликають долучитися до загальноміської толоки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #толока
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: