«Святкування повинне бути безпечним»: у Тернополі відбулося засідання Ради Церков

Опубліковано:
22 Квітня, 2021

Сьогодні, 22 квітня, у Тернополі відбулося засідання обласної Ради Церков та релігійних організацій. Під час зустрічі обговорили заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції у період Великодніх свят. 

Як наголосив очільник області Володимир Труш, святкування повинне бути безпечним та з дотриманням карантинних вимог.

«Є два головні правила – дистанція та маска. Якщо їх дотримуватися, ризик захворіти буде мінімальним. Рішення щодо додаткових заходів кожна спільнота визначатиме індивідуально. Це проведення онлайн-трансляцій, відправ на відкритій території, забезпечення засобами захисту. Профілактичну роботу проводитимуть і працівники поліції», – каже Володимир Труш.

Також під час засідання обласної Ради Церков та релігійних організацій звернули увагу не протипожежний захист релігійних споруд. Відтак священнослужителів закликали проводити роз’яснювальну роботу з вірянами щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великдень, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рада церков, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: