Ознаки, за якими можна зрозуміти, що чоловік вас дійсно кохає

Опубліковано:
21 Квітня, 2021

Чоловіки висловлюють любов інакше, ніж жінки.

Відрізняйте закоханість від любові: перше засноване на сексуальному потягу, швидко проходить і прагне лише до статевого задоволення.

Захоплені погляди, море компліментів і квітів, ресторани і Мальдіви – це все тестостерон, пристрасть, закоханість. Жінки сподіваються, що так буде завжди, але розчарую: гормональна «любов» триває в середньому від 1 до 6 міс. А чи виникне в цей час справжнє почуття – щира емоційна прив’язаність до особистості, до душі, а не тіла, це ще велике питання. В ідеалі потрібно створити любов і зберегти пристрасть.

Я опишу ознаки, за якими можна зрозуміти, що чоловік відчуває саме любов. Вони можуть бути всі відразу або всього пару. В якійсь мірі це говорить про глибину почуттів чоловіка:

1. Чоловік заявляє на вас свої права.

Якщо він прийняв рішення, що ви та сама, єдина, цінність всього його життя, то він поспішить заявити на вас свої права, поки цього не зробив хтось інший: офіційно зареєструє шлюб, представить всім друзям і рідним як наречену, дружину. Те, як чоловік представляє жінку друзям і знайомим, взагалі багато про що говорить:

«Знайомтеся, моя дівчина» – ви в статусі офіційної кандидатки в наречені.

«Це Таня» – ви просто повз проходили, він з жалю взяв вас на вечірку погодувати.

2. Ви фігуруєте в його особистих планах і обговорюєте їх разом.

Люблячий чоловік не мислить себе окремо від коханої, тому відпустка, покупка квартири, переїзд, зміна роботи – все це обговорюється, планується з урахуванням побажань та інтересів жінки в тому числі.

Так-так, ви думали, що це природно – обговорювати плани разом, але для чоловіка, який звик у боротьбі за виживання покладатися тільки на себе і піклуватися тільки про себе, врахування інтересів іншої людини означає глибоке емоційне почуття прихильності. І не судіть чоловіків по жіночим мірками, ми – інші!!!

Якщо чоловік говорить: «Я тебе люблю, жити без тебе не можу», це ще нічого не означає. Дивуюся, як багато жінок до цих пір вірить словам. Чоловік говорить справами!

3. Чоловік забезпечує.

Це ключова ознака, без неї все решта – мішура. Коли чоловік любить жінку, він не скупиться на неї. Витрачати на кохану гроші, час, увагу приємно і легко. Кожен чоловік, перш ніж почати стосунки з жінкою думає: «Чи зможу я забезпечити їй і нашим дітям гідне життя?»

Хтось чесно зізнається, що не може і пропонує тільки сеkс. Хтось настільки прогнив, що йде на обман і обіцяє, хоча насправді не збирається або не здатний це зробити.

А деякі (на жаль, таких чимало) не можуть любити нікого, крім себе. Це егоїсти, нарциси. Вони – боягузи і скнари, тому що, щоб любити, потрібна сміливість і щедрість: довіряти, ділитися, жертвувати заради іншого. Жалюгідні люди, вони не здатні на це. Вони живуть в постійному страху, що їм не вистачить, бояться навіть копійку на інших витратити, але щедро витрачають на себе, намагаючись насолоджуватися потайки. Я не вважаю їх чоловіками. Це щури. Їм немає поваги ні в світі жінок, ні в світі чоловіків.

Справжній чоловік знає, що його борг, його призначення, його сенс життя в тому, щоб зробити свою сім’ю щасливою. Не всі і не відразу до цього приходять, але ті, хто пожив, побачив і зрозумів, знають: якщо ти не зумів зробити щасливим жодну людину на Землі, ти даремно витратив повітря.

4. Чоловік захищає.

І не тільки від фізичної небезпеки, що само собою зрозуміло. Сенс захисту – позбавити від страху. Якщо його кохану принижує хто б це не був, навіть його мати або рідні, чоловік зробить все, щоб захистити свою жінку і сім’ю від психологічного насильства.

Але часто чоловік повинен захищати свою жінку від самого себе: від свого гніву, своєї нерішучості, непослідовності, безвідповідальності.
Зрозуміти просто: якщо жінка неспокійна, ти погано її захищаєш. У чоловіка який любить по-справжньому, жінка спокійна і щаслива.

5. Зберігає вірність.

Очевидна ознака, але для чоловіків, мабуть, найскладніша, особливо в сучасному світі сексуальної реклами, пропаганди вільних стосунків і відсутності громадського осуду зрад. Якщо лідери держав – приклади для інших чоловіків, заводять коханок, зраджують дружинам і кидають їх заради молоденьких дівчаток то, що взяти зі звичайного чоловіка? Подружня невірність стала таким же звичайним явищем, як діти, які матюкаються.

Моє ставлення до цього тверде: незважаючи на те, що чоловік і справді за своєю природою полігамний, я не вважаю це виправданням зради. Тваринні пориви потрібно вміти стримувати і це завжди відрізняло благородних чоловіків від козлів, які не можуть утримати в штанях. Вірність жінці – це показник мужності. Як я, чоловік, можу довіряти зраднику, який вже раз зрадив близьку людину – улюблену жінку?! До Іуд довіри немає.

Вірність – це ширше, ніж зрада в ліжку. Будь-який флірт, включаючи листування в соціальних мережах, лайки, роздивляння і обговорення інших жінок, в тому числі колишніх зі своєю коханою – це говорить про те, що мужик придурок і не розуміє, якого болю він доставляє жінці!

Інстинкти є, я і сам смикаю головою, коли бачу пару струнких ніжок – це тестесторон. Але на те ми й чоловіки, щоб вміти контролювати себе.

6. Виконує обіцянки.

Це близько до вірності, але вірності слова. Жінка завжди тривожиться перед майбутнім – така її природа. Вона довіряє чоловікові, який обіцяє їй захист, опору, підтримку. І обдурити її довіру, не дотримати слово – це як обмочитися прилюдно. Чоловік, який любить, ЗАВЖДИ тримає слово, інакше в чому його любов?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: