У Тернополі заборонять продавати алкоголь та обмежать рух на окремих вулицях

Опубліковано:
21 Квітня, 2021

У Тернополі сьогодні, 21 квітня, на окремих вулицях буде обмежено рух транспортую. Окрім того, з 14:00 до 19:00 год буде заборонено продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв на вулицях, прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак у місті буде обмежено рух автотранспорту на таких вулицях: вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, окрім спецтранспорту, та на вул. Коцюбинського для усіх тернополян, окрім мешканців, які проживають на вказаній вулиці.

Продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв буде заборонено у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення на вулицях, прилеглих до стадіону (вул. Паркова, вул. Петрушевича, вул. Коцюбинського, вул. Клінічна, вул. Весела, просп. Степана Бандери від будинку №12 до будинку №36 включно) та на Привокзальному майдані

Додамо, що вищесказані обмеження ввели у зв’язку із проведенням у Тернополі 1/2 Кубка України з футболу. Сам же півфінальний матч між командами «Агробізнес» (Волочиськ) — «Динамо» (Київ) розпочнеться о 16:00 год на Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича розпочнеться

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кубок України з футболу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: