Пивоварня «Опілля» посприяла у поїздці ветеранів футболу на Чемпіонат України

Опубліковано:
21 Квітня, 2021

У Житомирі відбувся Чемпіонат України з футболу серед ветеранів, віком від 55 років. У змаганні взяли участь команди з різних регіонів країни. Долучилися до Чемпіонату за підтримки «Опілля» й мешканці файного міста.

Головним ініціатором і організатором створення ветеранської команди став директор приватного підприємства «Євро Інтер’єр» і любитель футболу Михайло Данилюк. Окрім «Опілля» в поїздці тернополян також посприяли приватне підприємство «Сієна-Буд» (директор Ярослав Ковальський) та Асоціація футболу Тернопільщини.

Завдяки старанням Михайла Данилюка вдалося зібрати та згуртувати гравців футбольної команди «Євро Інтер’єр – Тернопіль». Серед представників команди, за словами чоловіка, колишні спортсмени, які свого часу брали участь у чемпіонатах України вищої ліги, ексгравці тернопільської «Ниви», футболісти-аматори, а також люди різних професій, що не уявляють свого життя без спорту.

У поїздці до Житомира команді «Євро Інтер’єр – Тернопіль» фінансово посприяла корпорація «Опілля».

null

«Висловлюю вдячність почесному президенту корпорації «Опілля» Ярославу Джоджику за виділені кошти, що дозволили команді «Євро Інтер’єр -Тернопіль» потрапити на Чемпіонат України серед ветеранів», — зазначає Михайло Данилюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: