Смачний вантаж та тепло небайдужих сердець – захисникам України

Опубліковано:
20 Квітня, 2021

«Хлопці наші воюють, а ми зобов’язані їх підтримувати та допомагати», – таке тверде переконання та поклик серця у  волонтерів, небайдужих громадян, які з початку російсько-української війни організовують збір всього необхідного для воїнів. Серед них – волонтер Андрій Подольський з села Бернадівка, член ГО «Теребовлянська вежа», який  разом з односельчанами,  однодумцями-земляками впродовж років війни виготовляють м’ясні консерви, інші  смаколики, збирають овочі, продукти харчування. Пана Андрія знає, мабуть, уся країна, бо його фото із 700-ма банками консервів у свій час облетіло соцмережі. Односельці, краяни, підприємства та установи завжди охоче відгукуються на його заклик допомогти.

 Ось і цього разу благодійники надали свинину, з якої працьовиті руки жителів Бернадівки виготовили 203 літрових банки консерви. З натхненням в селі також плетуть маскувальні сітки. В сусідньому  селі Заздрість зібрали овочі, консервацію, крупи тощо. До збору долучилися інші невтомні волонтери ГО «Теребовлянська вежа».

Зібраний з любов’ю продовольчий та смачний вантаж, а також тепло небайдужих сердець на Схід доставить Василь Конько, координатор на Тернопільщині волонтерської групи «Схід і захід єдині назавжди», який тісно співпрацює з  волонтерами Теребовлянщини.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #волонтер, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: