Заради збереження стосунків з партнером жінка може пожертвувати багато чим. Але іноді ціна, яку вона платить за своє “щастя”, буває занадто високою. Мова про те, що жінка терпить, коли не можна терпіти, і прощає, коли не можна прощати.

У будь-якому союзі відбуваються сварки і конфлікти. Ми з’ясовуємо стосунки, відстоюємо свою позицію, прощаємо… Але є такі чоловічі вчинки, які не терплять компромісу. І терпіти їх жінці вкрай шкідливо. В іншому випадку це тягне за собою ще більші життєві ускладнення.

Які чоловічі вчинки не можна терпіти і прощати?

Спільний побут служить неабияким випробуванням міцності стосунків. Суперечки і навіть конфлікти між коханими можуть викликати як немитий посуд, розкиданий одяг, так і більш серйозні речі. Але це не смертельно. А ось ці «мінуси» в чоловічій поведінці спостерігати, терпіти і прощати просто не рекомендується:

1. Відсутність поваги до своєї жінки.

Повага – той фундамент, на якому будуються міцні і довготривалі стосунки. Немає поваги – немає любові. І кому сподобається терпіти подібне (часто принизливе) ставлення до себе?

2. Звичка брехати.

Навіть невинний, випадковий обман може насторожити і позбавити беззастережної довіри до партнера. А якщо він вважає брехню нормальним явищем, як з ним будувати відверті, довірчі стосунки?

3. Агресія.

Неконтрольована поведінка може бути як ознакою відсутності виховання, так і симптомом психічного розладу. Крик, загрози, «розпускання рук» – досить вагомий привід розірвати стосунки з агресивним коханим. Навіть якщо після спалаху гніву він просить вибачення і клянеться, що більше це не повториться.

4. Зрада.

Якщо мова йде, наприклад, про зраду, вам самим вирішувати, як бути далі. Зумієте ви пробачити, викреслити з пам’яті епізод зради і будувати далі ваші стосунки? Зрозумілим є одне, що колишніми ви вже не будете, і довіру повернути дуже важко.

5. Соромиться своєї дівчини (дружини).

Якщо чоловік закоханий, він переконаний, що його обраниця – найпрекрасніша за всіх на білому світі. Якщо він, навпаки, побоюється, що її недоліки помітять інші (і це кине на нього тінь), значить, ніякої любові немає і в помині. А є пристосуванство заради особистої користі. Вигодою може служити що завгодно: як прибирання квартири, так і впливовий тато коханої.

6. Небажання допомагати по дому.

Закривати очі на подібну поведінку партнера можна тільки в одному випадку – якщо він добре заробляє, щоб оплатити послуги домробітниці. В іншому випадку важливо йому пояснити, що домашні обов’язки певним чином діляться між чоловіком і дружиною.

7. Відверте захоплення іншими жінками.

Це відбувається через відсутність поваги до своєї партнерки. Або такий «ловелас» не може приховати своєї палкої любові до всієї жіночої статі. Який дружині захочеться постійно підозрювати і контролювати свого благовірного?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: