Мешканця Тернопільщини оштрафували за спалювання сухої трави

Опубліковано:
19 Квітня, 2021

У селі  Городище  інспектори  виявили  чоловіка, який спалював  сухі рослинні залишки.  За це  зломиснику  доведеться  заплатити штраф  у розмірі 3060 грн.

«Даний факт вчиненого правопорушення зафіксували під час рейду інспектори муніципальної інспекції, оформивши на порушника адмінпротокол та передавши його на розгляд до Державної екологічної інспекції у Тернопільській області. Розглянувши складені адміністративні матеріали, екологічна інспекція винесла постанову про притягнення громадянина до адміністративної  відповідальності та сплати штрафу у розмірі 3060 грн», – повідомля Тернопільська міська рада.

Додамо, що Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення вимог пожежної та техногенної безпеки» № 1366-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 30 березня. Відтепер, Згідно з документом, такі порушення тепер каратимуться штрафом у розмірі від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сухе листя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: