З нагоди Дня працівника пожежної охорони у Тернополі привітали вогнеборців. А кращим працівникам вручили почесні відзнаки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Пожежна служба Тернополя – це структура, без якої неможливе саме існування міста. Вогнеборці стали гордістю міста, його героями. Ви не раз доводили безмежну відданість своїй справі, що завжди знаходилась на межі ризику. І як результат – попереджені та приборкані пожежі, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності. Багато з Вас віддало свій обов’язок Батьківщині у зоні бойових дій. Завдяки вам Тернопіль сьогодні залишається спокійним містом», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Додамо, що 17 квітня в Україні 17 квітня відзначають День пожежної охорони. Його встановлено Указом Президента від 11 жовтня 2013 року «враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вогнеборці, #День пожежної охорони, #дснс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: